Azért szeretem a munkámat, mert azt érezhetem, hogy minden egyes perc és óra, amit ezzel töltök, jobbá teszi a világot (azzal, hogy jobban érzi magát benne az, aki hozzám fordult).
Ezzel kapcsolatban egyre bátrabb és tudatosabb vagyok, ezért is ragadok meg minden lehetőséget arra, hogy a magam eszközeivel hozzájárulhassak az életünk harmonikusabb tételéhez. (Ilyen például az, ahogyan szívesen tartok gondolatébresztő előadásokat.)
Most például egy szervezet talált meg. Mi Magyarországon nem nagyon vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy a szervezetek valóban jót tehetnek (tisztelet a kivételnek, de hétköznapi életünkben hányszor adakozunk?), de ezen a beidegződésen is túl lehet lépni, csak akarat és bizalom kell hozzá. Példának okáért lássuk csak az alábbiakat:

A Women International egy nemzetközi szolidaritási platform, amely 34 országban van jelen és a nők és a gyermekek jólétéért cselekszik. Céljai közé tartozik, hogy akcióival elérje, hogy minden gyerek hangját meghallják, hogy a gyermekek fizikai és erkölcsi integritását tiszteletben tartsák, hogy az oktatás értékeit, azaz a tiszteletet, a felelősséget és a szolidaritást tiszteletben tartsák.
A Women International létrehozott egy speciális csoportosulást erre a célra, így a Visa Pink zászlója alatt lehet csatlakozni a szervezet céljaihoz tevőlegesen is. A csatlakozók 10 Eurótól kezdődően adományozhatnak anyagi támogatást, mindenki lehetőségeihez mérten.
Minden magánszemély vagy nonprofit szervezet csatlakozhat hozzájuk egy éves együttműködés keretében. A szervezet központja Perpignan-ban, Franciaországban található. Ők segítenek például abban, hogy azok a beteg gyerekek, akik a Csodalámpa alapítványnál jelentkezve valamilyen franciaországi célpontra szeretnének kiutazni, ezt megtehessék. Én a tudatos szülés missziómat szeretném összehozni valahogy a Gyöngéd Születés őshazájával. Még formálódnak a fejemben a gondolatok, de rajta vagyok a témán.
Aki szeretne csatlakozni (tettel vagy szóval, pénzzel vagy ötletekkel), mert úgy érzi, hogy azonosulni tud a szervezet alapvető céljaival (akár csak lélekben is), jelentkezzen bátran nálam!