Leonard Orr 2012. október 1-5 közt tréninget tart Magyarországon.
A kurzust az Integrál Akadémia szervezi, további részletes információ: http://www.integralakademia.hu/aktualitasok/archiv/2012/julius/12/leonard-orr-elso-kezbol-tart-hazankban-nemzetkoezi-papirt-ado-legzesterapias-kurzust-az-i/

A várható programról (saját tapasztalataim alapján, Leonard kialakult munkamódszere szerint, de ezen az Integrál Akadémiával történő szervezés módosíthat):


A tréning 5 napos, bentlakásos formában.

Leonard Orr elkötelezett a halálfélelem leküzdése iránt (ez nála a fizikai halhatatlanságban való hitben teljesedik ki). A tréning minden napja az ezekkel kapcsolatos pozitív megerősítő mondatok felolvasásával kezdődik. (A tréningen részvevőknek érdemes ezzel kapcsolatban részben vagy teljesen elfogadónak lenni, ahogy Leonard Orr egyéb – könyveiből ismert – nézetei iránt is.)
Délelőtt megtörténik a csoportbeosztás, hogy aznap ki kivel folytat rebirthing-légzést.
Minden nap saját magad is “lélegzel”, illetve részt veszel mások légzésének kísérésében (felügyelet mellett, olyan csoportokban, ahol a csoportvezető gyakorlott légzéskísérő).
A légzések lezajlása után következik azok megbeszélése.
Leonard részvétele a légzések utáni megbeszélésből áll, de rendszerint együtt étkezik a csoporttal és a reggeli napindító megbeszélésen is gyakran részt vesz. Ő nem vezet légzést, és nincs jelen lesz a légzéseknél, de minden légzésről meghallgatja a beszámolót, és lehet neki kérdéseket feltenni.
A légzés technikai részleteit és a Rebirthing pszichológiáját Leonard Orr német asszisztense, Heike Strombach adja át.
A program része szokott lenni egy böjtöléssel és hallgatással egybekötött nyílt tűz mellett üldögélős – befelé figyelő nap.
A program sokkal inkább egy intenzív elvonulásra, mint formális tréningre hasonlít, ugyanakkor az Integrál Akadémia elismervényt fog kiadni a program elvégzéséről.
A programon való részvételnek nincs feltétele, tapasztalt és kezdő “lélegzők” is jöhetnek.

Helyszín: Keresés alatt. Csak tűzrakásra alkalmas hely jöhet szóba, lehetőleg olyan panzió, ahol van fürdőkádas fürdésre is  lehetőség. Vegetáriánus ellátás.

Megéri?
Ez egy rendkívül intenzív önismereti folyamat, technikailag és elméletileg pedig a megbeszélésekből és a mások munkájának a megfigyeléséből lehet tanulni. Leonard jelenléte tényleg nagyon feltöltő hatású.

Mindazok jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek saját önismereti munkájuk keretein belül egy intenzív rebirthing-légzés sorozat végigvitele iránt és/vagy mások számára szeretnének Rebirthing-légzéseket vezetni/kísérni. Ha érdeklődsz a programon való részvétel iránt, az Integrál Akadémánál érdeklődhetsz.

Mennyibe kerül?
Leonard Orr –  kérésemre – jelentősen csökkentette tiszteletdíját a szokásos tarifához képest a magyarországi viszonyokra való tekintettel. A végleges részvételi díjat a szállás és étkezés költségei alapján az Integrál Akadémia fogja megállapítani.